ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ – ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Η εταιρία Stampariseto.gr αποστέλλει όλα της τα προϊόντα σε όλη την Ελλάδα ακόμη & στο Εξωτερικό με τις παραγγελίες να στέλνονται μέσα σε 1-2 εργάσιμες μέρες ( αν είναι διαθέσιμα) ή έως 7 εργάσιμες (αν δεν είναι διαθέσιμο ή αν είναι ειδική παραγγελία).

Η ολοκλήρωση της παραγγελιάς ενεργοποιείται μόλις εξοφληθεί το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας

Λόγω του μεγάλου αριθμού προϊόντων, μεγεθών, σχεδίων και χρωμάτων που διατίθενται στο Stampariseto.gr η παραγγελία σας μπορεί να καθυστερήσει μόνο για τους ακόλουθους λόγους !

1. Το προϊόν που επιλέξατε έχει καταργηθεί και ο προμηθευτής δεν μας έχει ενημερώσει έγκαιρα ¨στην περίπτωση αυτή επικοινωνούμε μαζί σας και θα σας προτείνουμε εναλλακτικό προϊόν που υπάρχει διαθεσιμότητα .
Σε περίπτωση που δεν θέλετε αυτή τη λύση
σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας πίσω εντός 3 εργάσιμων ημερών ( διαδικασία λογιστηρίου ) αφού έχει μας έχει δοθεί ο αριθμός  του IBAN σας .

2. Λόγω καιρικών συνθηκών ( τοπική αργία, απεργία, έκτακτα καιρικά φαινόμενα κτλ )

3. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η επικοινωνία μας ( είτε τηλεφωνικά είτε δια μέσου email, viber ) εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα της παραγγελίας και δεν σας βρίσκουμε λόγω ότι μας έχετε δηλώσει λανθασμένα στοιχεία
για αυτό παρακαλούμε να τσεκάρετε πριν την παραγγελία σας διότι και ο κωδικός δέματος θα στέλνεται σε αυτά για να μπορείτε να παρακολουθείτε από την Speedex ή το πότε θα σας παραδοθεί

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Όλα τα προϊόντα μας από την στιγμή που φεύγουν απ’ο το κατάστημα μας και μέχρι να παραδοθούν στα χέρια σας είναι Ασφαλισμένα, ( με δική μας χρέωση φυσικά ).

Έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα είναι 6 ευρω έως 2 κιλά .
σε νησιά & απομακρυσμένα χωριά η τιμή είναι ίδια αλλά η παράδοση εξαρτάται καθαρά από διανομέα του χωριού/νησιού & ουδεμία ευθύνη φέρει το κατάστημά μας .

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Στο Stampariseto μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους .
σε όλες τις παραγγελίες πρέπει να εξοφληθεί το συνολικό ποσό της παραγγελίας, δεν διαθέτουμε υπηρεσία αντικαταβολής λόγω οτι όλα τα προιόντα φτιάχνονται με τα δικά σας σχέδια, νουμερα, χρώματα και είναι αδύνατη η μεταπώληση τους !
Για αυτό διαθέτουμε όλες τις τράπεζες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και αν μην πληρωνουν επισης προμήθειες συναλλαγών!

από εκεί και πέρα η εξόφληση και η παράδοση
γίνεται ως εξής
1. Παραλαβή από τα εργαστήρια μας απευθείας
2. Μέσω κούριερ
3. Μέσω πιστωτικής & χρεωστικής κάρτας
( Πειραιώς – Εθνική – Alpha Bank – Eurobank )
4. Μέσω Paypal

Για οτιδήποτε άλλο θελήσετε είμαστε στην Διάθεση σας !

Επικοινωνήστε μαζί μας :

stampariseto@gmail.com 

https://www.facebook.com/stampariseto

Tel :  

Viber: