Tips & Tricks

Προσωποποιημένα δώρα: η αξία τους και οι εκτυπώσεις ως δώρα

κουπα με εκτυπωση με το σχεδιο μου

Τα δώρα είναι κάτι που όλοι λατρεύουμε. Αλλά ξέρετε τι είναι αυτό που μας αρέσει πολύ περισσότερο στ’ αλήθεια; Τα προσωποποιημένα δώρα! Και αυτό επειδή δεν αποτελούν απλά αντικείμενα που διαθέτουμε εμείς και άλλοι εκατό άνθρωποι. Τα προσωποποιημένα δώρα μπορεί μεν να είναι καθημερινά αντικείμενα, αλλά έχουν εντελώς διαφορετική αξία, τόσο στα δικά μας μάτια, όσο και στα μάτια του ανθρώπου που μας τα προσφέρει.

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε εν συντομία για την αξία των προσωποποιημένων δώρων. Και επειδή οι εκτυπώσεις χρησιμοποιούνται αρκετά για τη δημιουργία τέτοιων δώρων, θα σας δώσουμε και μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να τις αξιοποιήσετε για να δημιουργήσετε τα πιο τέλεια προσωποποιημένα δώρα για τους
αγαπημένους σας.

Γιατί τα προσωποποιημένα δώρα είναι τα καλύτερα

  1. Ο παραλήπτης γνωρίζει ότι φτιάχτηκαν για τον ίδιο

Το καλό με τα προσωποποιημένα δώρα είναι ότι ο παραλήπτης τους γνωρίζει ότι δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για τον ίδιο. Αισθάνεται μοναδικός και γνωρίζει πως αφιερώσατε χρόνο στο να σκεφτείτε τον ίδιο και όσα τον χαρακτηρίζουν για να φτιάξετε αυτό το δώρο.

  1. Δεν έχει σημασία αν είναι ακριβά

Τα προσωποποιημένα δώρα δεν χρειάζεται να είναι ακριβά για να εκτιμηθούν πραγματικά από τον παραλήπτη τους. Η όλη λογική τους είναι να αναδείξουν τη σύνδεση που υπάρχει μεταξύ σας. Είναι να τονίσουν τα συναισθήματά σας για τον άνθρωπο που λαμβάνει το δώρο σας.

  1. Είναι δημιουργικά και μοναδικά

Ένα φανταστικό στοιχείο αυτών των δώρων είναι το γεγονός ότι σας επιτρέπουν να σκεφτείτε δημιουργικά και να τα διαμορφώσετε ακριβώς όπως τα έχετε φανταστεί. Κατ’ επέκταση, αυτό τα καθιστά μοναδικά.

  1. Είναι δώρα που μένουν

Είναι οι αναμνήσεις, τα αστεία που έχετε κάνει μεταξύ σας, αλλά και όσα αισθάνεστε. Συνεπώς, είναι δώρα που μένουν και που ο παραλήπτης τους θα τα φυλάξει. Ειδικά αν είναι πρακτικά, θα μπορεί να τα χρησιμοποιεί για πολύ καιρό. Μια εξαιρετική πρόταση είναι τα ηλεκτρονικά άλμπουμ γάμων, βαφτίσεων και γενεθλίων.

Εκτυπώσεις και προσωποποιημένα δώρα

Οι εκτυπώσεις σας δίνουν την ευχέρεια να κάνετε πολλά διαφορετικά πράγματα. Μπορείτε, επίσης, να διαλέξετε διαφορετικά προϊόντα τα οποία θα αποτελέσουν τη βάση για όσα θέλετε να εκτυπώσετε. Οπότε ας δούμε μερικές από τις λύσεις που υπάρχουν.

  1. Εκτυπώσεις σε tshirt & polo

Μια πρώτη και αρκετά προφανής λύση είναι οι εκτυπώσεις σε tshirt & polo. Πέρα από το ότι τα graphic tees φοριούνται πολύ φέτος, τόσο αυτά, όσο και τα polo είναι ευέλικτα ρούχα που συνδυάζονται πανεύκολα με τα πάντα. Όσο για το τι να εκτυπώσετε σε αυτά, μπορείτε να επιλέξετε πιο διακριτικές εκτυπώσεις, όπως αυτή:

Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να προσεγγίσετε τη διαδικασία με πιο fun διάθεση και να διαλέξετε κάτι τέτοιο:

Με μια τέτοια επιλογή δεν κάνετε μόνο ένα fun λογοπαίγνιο, αλλά λαμβάνετε υπόψη και ένα αγαπημένο hobby του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

  1. Κεντήματα

Τα κεντήματα ακολουθούν ουσιαστικά τη λογική των εκτυπώσεων, αλλά δημιουργούν μια πιο επίσημη τελική εικόνα και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Παράλληλα, ένα τέτοιο δώρο θα αντέξει εγγυημένα για αρκετό καιρό, οπότε αποτελεί και μια πολύ καλή επένδυση. Και σε αυτήν την περίπτωση, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου τις προτιμήσεις, τις συνήθειες ή τις αγαπημένες φράσεις του παραλήπτη του δώρου.

  1. Κούπες και Mousepads

Οι εκτυπώσεις σε κούπες είναι μια εξίσου καλή λύση. Και σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να κάνετε πραγματικά ό,τι σας αρέσει περισσότερο. Από το να εκτυπώσετε αστείες φράσεις στην κούπα, όπως αυτή:

Μέχρι το να διαλέξετε μια φωτογραφία ενός μέρους που λατρεύετε και οι δύο (ίσως ακόμη και μια φωτογραφία με τους δυο σας) και να εκτυπώσετε αυτήν, όπως εδώ:

Αναφέρουμε και τις εκτυπώσεις σε mousepads εδώ, γιατί λειτουργούν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και επειδή, μαζί με τις κούπες, αποτελούν και εξαιρετικά δώρα για συναδέλφους στο γραφείο!

Τέλος, αν έχετε ταλέντο στην γραφιστική μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε ένα εντελώς δικό σας σχέδιο και να εκτυπώσετε αυτό. Έτσι, το δώρο σας θα γίνει ακόμη πιο προσωπικό.

Ό,τι και αν επιλέξετε εντέλει, εμείς είμαστε εδώ για να πραγματοποιήσουμε αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, βρείτε αυτό που προτιμάτε και ελάτε να δούμε τι μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί!

Προσωποποιημένα δώρα ερωτικού περιεχομένου για ζευγάρια

Καταπληκτικές προτάσεις δώρων ερωτικού περιεχομένου για ζευγάρια που θέλουν να ομορφύνουν με πικάντικες εκπλήξεις θα βρείτε στο sex shop playme.gr. Ότι μπορείτε να φανταστείτε τυπωμένο όπου μπορείτε να φανταστείτε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *