ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.).

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολική ή μερική) θα πρέπει να μας στείλετε e-mail στο stampariseto@gmail.com ή να μας τηλεφωνήσετε στα τηλεφωνά που υπάρχουν στη σελίδα μας. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, το Stampariseto.gr διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:
Σε όλες τις παραγγελίες πρέπει να δοθεί το 50% του συνολικού ποσού από εκεί και πέρα η εξόφληση αυτών και παράδοση γίνεται ως εξής:

1. Παραλαβή από τα Κατάστημα μας απευθείας.
2. Με αντικαταβολή
3. Μέσω πιστωτικής & χρεωστικής κάρτας
( Πειραιώς – Εθνική – Alpha Bank – Eurobank )
4. Μέσω Paypal

Επίσης, σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον μας διαθέσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Σε περίπτωση τιμολογίου, επικοινωνήστε μαζί μας να εξετάσουμε το ενδεχόμενο χονδρικής τιμής.

ΤΡΟΠΟΣ – ΧΡΟΝΟΣ – ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το κατάστημά μας μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες (αν είναι άμεσα διαθέσιμα) ή σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αν δεν είναι διαθέσιμα ή αν είναι ειδική παραγγελία (λόγω του γεγονότος ότι παρέχουμε ειδικευμένα προϊόντα που είναι φασόν).

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται Αποκλειστικά με τη Γενική Ταχυδρομική και είναι ασφαλισμένα, λόγω του ότι είναι ειδικές κατασκευές.
Αν τα προϊόντα που επιλέξατε δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά.

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%). To Stampariseto επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, μόνο στην περίπτωση που το δέμα έχει κάποια φθορά ή δεν είναι το προϊόν που παραγγείλατε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων .
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να μην είναι το προϊόν που παραγγείλατε, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σκισμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).
Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε μέσω του Stampariseto, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

STAMPARISETO.GR , ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ 47, 13132, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
ΤΗΛ: 2105029089

Η επιστροφή πρέπει να γίνει Αποκλειστικά με Γενική Ταχυδρομική !

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 5 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

ΔΙΑΦΟΡΑ

1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικώς, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπo αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
2. Ευθύνη Stampariseto : Στην περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής από εσάς προς εμάς και από εμάς προς εσάς, αποκλειστικά με την Γενική Ταχυδρομική .
3. Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το Stampariseto διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Το Stampariseto αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Με κάθε παραγγελία θεωρείται πως συμφωνείτε με το παρόν.