ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 75 €
VIBER: 6946697220  
EMAIL ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑ: stampariseto@gmail.com

Led Ρολόι με Εκτύπωση το δικό σας Σχέδιο

Το Led Ρολόι με Εκτύπωση το δικό σας Σχέδιο, αντιπροσωπεύει τον τέλειο συνδυασμό μεταξύ πρακτικότητας και προσωπικού στυλ.
Διαθέτει επίσης και Ξυπνητήρι όπως και 3 πλευρες για να σας εκτυπώσουμε ότι εσείς επιθυμείτε.
Δεν είναι  ένα απλό ξυπνητήρι μόνο, είναι ένα κομμάτι τεχνολογίας που επιτρέπει στους πελάτες να εκφράσουν την δημιουργικότητά τους και να δημιουργήσουν ένα μοναδικό αξεσουάρ που θα ταιριάξει απόλυτα στον χώρο τους.
Ρολόι Ξυπνητήρι με εκτύπωση με 3 πλευρες εκτυπωσης

Ένα παράδειγμα: Φανταστείτε ένα LED ρολόι Το Led Ρολόι με Εκτύπωση το δικό μου Σχέδιο, από μια φωτογραφία με το παιδί σας ή τον άντρα σας ή την γυναίκα σας ... ένα εμβληματικό αρχιτεκτονικό στοιχείο, ένα αφηρημένο μοτίβο ή ακόμη και ένα προσωπικό σχέδιο που δημιουργήσατε. Κάθε πρωί, όταν ξυπνάτε, θα αντικρίζετε ένα αριστούργημα δημιουργίας που είναι μόνο δικό σας.

Ένα άλλο παράδειγμα θα μπορούσε να είναι ένα LED ρολόι ξυπνητηρι με ένα σχέδιο που αντικατοπτρίζει τα ενδιαφέροντά σας, όπως μουσικά σύμβολα, γεωμετρικά μοτίβα, φωτογραφίες των αγαπημένων σας καλλιτεχνών ή ακόμη και ένα ψηφιακό έργο τέχνης που σχεδιάσατε. Αυτό το ρολόι θα αντιπροσωπεύει την προσωπικότητά σας και θα προσφέρει έναν μοναδικό τρόπο να ξυπνάτε και να ξεκινάτε την ημέρα σας.

Με τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το Led Ρολόι με Εκτύπωση το δικό σας Σχέδιο σας δίνει την ευχαρίστηση και την δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα αντικείμενο που θα έχει ξεχωριστή αξία για αυτούς και θα τους χαρίζει μια ξεχωριστή εμπειρία κάθε μέρα.

Το Το Led Ρολόι με Εκτύπωση το δικό σας Σχέδιο έχει επίσης να ρυμθίζεται τον φωτισμό που σας αρέσει
σε 6 διαφορετικές αποχρώσεις  χρωμάτων ανάλογα με την διάθεσή σας εκείνη την στιγμή:
Κόκκινο, Μπλέ, Κίτρινο, Μώβ, Πράσινο , Λευκό

Δείτε τις Κριτικές μας στο Google ΕΔΩ από πελάτες μας που ήδη μας έχουν εμπιστευτεί σε κάθε κατασκευή που μας έχουν Αναθέσει!

Για την παραγγελία σας επικοινωνήστε μαζί μας

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Κατάστημα
Αγαπημένα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου