ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 75 €
VIBER: 6946697220  
EMAIL ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑ: stampariseto@gmail.com

Κορνίζες Πέτρας με εκτύπωση το σχέδιο σας

Οι Κορνίζες Πέτρας με εκτύπωση το σχέδιο σας από φυσική πέτρα, διαμορφωμένες με προσωπικά σχέδια, αναδεικνύουν την αιώνια ομορφιά της φύσης και της τέχνης μαζί , επιτρέποντας στους ανθρώπους να δημιουργήσουν μοναδικά διακοσμητικά κομμάτια που φέρουν την υπογραφή της δημιουργικότητάς σας!

Σκεφτείτε μια πέτρινη κορνίζα που αγκαλιάζει ένα αποκλειστικό έργο τέχνης δικής σας δημιουργίας, ένα αφηρημένο σχέδιο που αντικατοπτρίζει τη φαντασία σας, μια φωτογραφία από μια ιδιαίτερη τοποθεσία, ή ακόμη και μια προσωπική σας στιγμή με το σύντροφό σας, ή ακόμα και μια στιγμή από την γέννηση του παιδιού σας. Η ενσωμάτωση των προσωπικών σας δημιουργιών σε Κορνίζες Πέτρας με εκτύπωση το σχέδιο σας, δημιουργεί ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό κομμάτι διακόσμησης που προσδίδει βάθος και χαρακτήρα στον χώρο σας.

Οι πέτρινες κορνίζες ενισχύουν τον σεβασμό για τη φύση και την τέχνη, αναδεικνύοντας την κομψότητα των φυσικών υλικών και την ατελείωτη δημιουργικότητα του ανθρώπινου πνεύματος. Είτε τοποθετηθούν σε κατοικία, γραφείο ή ακόμη και σε επαγγελματικό περιβάλλον, οι πέτρινες κορνίζες με τα εξατομικευμένα σχέδια δημιουργούν μια ατμόσφαιρα φυσικής ομορφιάς και δημιουργικότητας που εντυπωσιάζει και εμπνέει.

Αυτές οι Κορνίζες Πέτρας με εκτύπωση το σχέδιο σας είναι εντυπωσιακές και αποτελούν πείραμα όπου η παράδοση συναντά την καινοτομία, δημιουργώντας μια ενθαρρυντική γέφυρα ανάμεσα στην αισθητική του παρελθόντος και της σύγχρονης δημιουργίας. Οι αποχρώσεις της πέτρας, μαζί με τις λεπτομέρειες του κάθε σχεδίου, δημιουργούν έναν εντυπωσιακό συνδυασμό που προσελκύει το βλέμμα και αναζωογονεί τον χώρο.

Εξαιρετικά λεπτομερής χειροποίητη εργασία που αποτυπώνει την αγάπη για το υλικό και τη διαδικασία, προσφέροντας μια συναισθηματική σύνδεση με το κάθε κομμάτι.

Συνοψίζοντας, Με την παρουσία μιας πέτρινης κορνίζας στον χώρο σας, δημιουργείτε έναν ατμοσφαιρικό και εκλεπτυσμένο περίβλημα που αναδεικνύει την φυσική ομορφιά και την αξία της τέχνης. Είναι ένας τρόπος να ανακαλύψετε τον πλούτο της παράδοσης και να τον φέρετε στον σύγχρονο κόσμο με μοναδικό τρόπο.

Διαθέτουμε Κορνίζες Πέτρας με εκτύπωση το σχέδιο σας στις εξής διαστάσεις και σχήματα : 
Ενημερώνουμε ότι όσο μεγαλώνει η διάσταση τόσο αυξάνεται και η τελική τιμή του προιόντος με την εκτύπωση που επιθυμείτε.

ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ - 15x15 cm
ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ - 20x20 cm
ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ - 30x30 cm

ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ - 10x15 cm
ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ - 12x22 cm
ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ - 16x30 cm
ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ - 20x30 cm
ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ - 25x40 cm

HEART - 15 cm
HEART - 20 cm
HEART - 25 cm

εκτυπωση σε κορνιζα πετρας

Δείτε τις Κριτικές μας στο Google ΕΔΩ από πελάτες μας που ήδη μας έχουν εμπιστευτεί σε κάθε κατασκευή που μας έχουν Αναθέσει!

Για την παραγγελία σας επικοινωνήστε μαζί μας

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Κατάστημα
Αγαπημένα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου