ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 75 €
VIBER: 6946697220  
EMAIL ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑ: stampariseto@gmail.com

Εκτύπωση Ταυτότητας Σκύλου με το δικό μου Όνομα

Η Εκτύπωση Ταυτότητας Σκύλου με το δικό μου Όνομα είναι ένα μοναδικό και προσωπικό αξεσουάρ που αντικατοπτρίζει την αγάπη και τη φροντίδα που έχετε για τον τετράποδο φίλο σας. Πρόκειται για έναν τρόπο να προσθέσετε το δικό σας στυλ και προσωπικότητα στην ταυτότητα του σκύλου σας, καθιστώντας την πιο μοναδική και εξατομικευμένη.

ταυτοτητα σκυλου με εκτυπωση το ονομα

Ένα παράδειγμα: Φανταστείτε μια ταυτότητα σκύλου με ένα προσαρμοσμένο σχέδιο που θέλετε να σας εκτυπώσουμε... μπορεί να είναι μια φωτογραφία που είτε μαζί με τον σκύλο σας, με το όνομά του, την ημερομηνία γέννησής του και ακόμη και ο μοναδικός Σειριακός του σκύλου σας , με το τηλέφωνο σας σε περίπτωση που χαθεί το σκυλάκι σας.. Αυτό το προσαρμοσμένο κομμάτι δεν ταυτοποιεί απλά τον σκύλο σας, αλλά τον καθιστά πραγματικό μέλος της οικογένειάς σας.

Ένα άλλο παράδειγμα θα μπορούσε να είναι μια ταυτότητα με ένα σχέδιο που αντικατοπτρίζει τα ενδιαφέροντά σας ή την προσωπικότητά σας, όπως ένα μοτίβο με πατητήρια, ποδοσφαιρικές μπάλες, λουλούδια ή ακόμη και το αγαπημένο σας σύνθημα. Αυτή η ταυτότητα θα μπορούσε να αποτελέσει ένα προσωπικό κομμάτι τέχνης που φέρετε πάντα μαζί σας, και που ταυτόχρονα εξυπηρετεί τον σκοπό της αναγνώρισης και της ασφάλειας για τον σκύλο σας.

Με την δυνατότητα η Εκτύπωση Ταυτότητας Σκύλου με το δικό μου Όνομα θα  δημιουργήσετε τη δική σας Μοναδική ταυτότητα σκύλου, δίνετε ένα νέο επίπεδο προσωπικότητας και σημασίας στην σχέση σας με τον αγαπημένο σας τετράποδο φίλο.

Δείτε τις Κριτικές μας στο Google ΕΔΩ από πελάτες μας που ήδη μας έχουν εμπιστευτεί σε κάθε κατασκευή που μας έχουν Αναθέσει!

Για την παραγγελία σας επικοινωνήστε μαζί μας

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Κατάστημα
Αγαπημένα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου