ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 75 €
VIBER: 6946697220  
EMAIL ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑ: stampariseto@gmail.com

Εκτύπωση σε Χαλάκι Εισόδου

Η Εκτύπωση σε Χαλάκι Εισόδου ανοίγουν τον δρόμο για μια υπέροχη σύνδεση ανάμεσα στη λειτουργικότητα και την καλλιτεχνική έκφραση, δίνοντας σας τη δυνατότητα να προσθέσετε το προσωπικό σας στυλ στο χώρο της εισόδου τους.

εκτυπωση σε χαλακι εισοδου σε 2 διαφορετικα σχεδια

Έχετε την επιλογή ανάμεσα σε 2 διαφορέτικα σχέδια!

Οβάλ χαλάκι που αγκαλίαζει την είσοδο σας..
ή σε ορθογώνιο Χαλάκι, 
όπου με τη δυνατότητα που σας δίνουμε μπορείτε να τυπώσετε τα δικά σας σχέδια, λογότυπα ή μηνύματα στα χαλάκια εισόδου.
Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσετε αυτόματα μια προσωπική καλλιτεχνική δήλωση που καλωσορίζει τους επισκέπτες με μοναδικότητα. Αυτά τα χαλάκια μετατρέπονται σε μια πανίδα έκφρασης και αυτοπροσωποποίησης, καθώς αντικατοπτρίζουν την αισθητική και τα ενδιαφέροντα των ανθρώπων που τα επιλέγουν.

Είτε πρόκειται για ένα απλό γεωμετρικό μοτίβο, είτε για ένα πιο πολύπλοκο και λεπτομερές σχέδιο, η δημιουργικότητα δεν γνωρίζει όρια. Με αυτήν την εξατομικευμένη λύση, το χαλάκι εισόδου γίνεται πολύ περισσότερο από ένα απλό εργαλείο για την απομάκρυνση της βροχής και της βρωμιάς. Μετατρέπεται σε έναν πίνακα τέχνης που υποδέχεται τους επισκέπτες με ζεστασιά, προσωπικότητα και δημιουργικότητα.

Δείτε τις Κριτικές μας στο Google ΕΔΩ από πελάτες μας που ήδη μας έχουν εμπιστευτεί σε κάθε κατασκευή που μας έχουν Αναθέσει!

Για την παραγγελία σας επικοινωνήστε μαζί μας

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Κατάστημα
Αγαπημένα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου