ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 75 €
VIBER: 6946697220  
EMAIL ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑ: stampariseto@gmail.com

Εκτύπωση σε Ταυτότητα με το Όνομα της Γάτας μου

H Εκτύπωση σε Ταυτότητα με το Όνομα της Γάτας μου, αποτελεί ένα μοναδικό και αξιολάτρευτο αξεσουάρ που αντικατοπτρίζει την αγάπη και την φροντίδα που έχετε για την αγαπημένη σας γάτα. Πρόκειται για έναν τρόπο να αναδείξετε τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα της γάτας σας, καθώς και να δημιουργήσετε ένα μοναδικό κομμάτι τέχνης που την τιμά.

ταυτοτητα γατας με εκτυπωση το σχεδιο σαςΈνα παράδειγμα: Φανταστείτε μια ταυτότητα γάτας με ένα προσαρμοσμένο σχέδιο που μπορείται να θέλετε να σας εκτυπώσουμε μπορεί να είναι μια εικόνα της γάτας μαζί σας, ή μια αστεία στάση της, με το όνομά της, την ημερομηνία γέννησής της ή και ακόμη και ο μοναδικός Σειριακός αριθμός της , με το τηλέφωνο σας σε περίπτωση που χαθεί το γατάκι σας.. Αυτή η ταυτότητα δεν ταυτοποιεί απλά τη γάτα σας, αλλά αναδεικνύει την προσωπικότητά της και την κάνει να ξεχωρίζει.

Με τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια Εκτύπωση σε Ταυτότητα με το Όνομα της Γάτας μου, δίνετε στον αγαπημένο σας τετράποδο φίλο έναν μοναδικό τρόπο να ξεχωρίζει και να αναδείξει τον χαρακτήρα του.

Τέλος, πέρα απο τις όμορφες εκτυπώσεις που μπορούμε να σας προσφέρουμε 
το βασικότερο για το κατοικίδιο σας είναι η  Αναγνώριση: Μια εξατομικευμένη ταυτότητα με το όνομα, την εικόνα και άλλες πληροφορίες του σκύλου σας μπορεί να βοηθήσει στην εύκολη αναγνώριση του από ανθρώπους. Αυτό είναι χρήσιμο αν ποτέ χαθεί ή απομακρυνθεί κατά λάθος και βοήθεια για την επιστροφή του.

Δείτε τις Κριτικές μας στο Google ΕΔΩ από πελάτες μας που ήδη μας έχουν εμπιστευτεί σε κάθε κατασκευή που μας έχουν Αναθέσει!

Για την παραγγελία σας επικοινωνήστε μαζί μας

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Κατάστημα
Αγαπημένα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου