ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 75 €
VIBER: 6946697220  
EMAIL ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑ: stampariseto@gmail.com

Εκτύπωση σε Πάζλ με το Σχέδιο σας

H Εκτύπωση σε Πάζλ με το Σχέδιο σας είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος  για εσάς αλλά και για τα παιδιά σας... για να εξασκήσετε το μυαλό τους και να δημιουργήσετε προσωπικές τέχνες που μπορείτε να κρατήσετε και να μοιραστείτε. Αυτό το παζλ σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σχέδιο ή εικόνα και να μετατρέψετε σε έναν πίνακα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε να συναρμολογήσετε.

Πώς λειτουργεί:

  1. Δημιουργία Σχεδίου: Ξεκινήστε σχεδιάζοντας το δικό σας μοναδικό σχέδιο ή επιλέγοντας μια εικόνα από τη δική σας συλλογή. Αυτό μπορεί να είναι ό,τι φανταστείτε: μια φωτογραφία, ένα τοπίο, μια αφηρημένη τέχνη, ένα πορτρέτο, κ.λπ.

  2. Προσαρμογή Δυσκολίας: Ανάλογα με το πόσο δύσκολο θέλετε να μην έχετε τον αριθμό και το μέγεθος των κομματιών του παζλ. Περισσότερα κομμάτια σημαίνουν πιο πολύπλοκα και προκλητικά παζλ.

  3. Εκτύπωση Παζλ: Αφού ολοκληρώσετε το σχέδιο σας και τη δυσκολία, όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το ανθρώπινο δυναμικό μας. Είναι σημαντικό για να εκτυπώθεί σωστα η εικόνα πρέπει να είναι σε υψηλή ποιότητα, ώστε τα κομμάτια να είναι καθαρά και ευδιάκριτα.

  4. Συναρμολόγηση Παζλ: Μόλις εκτυπώσετουμε το παζλ, μπορείτε να αρχίσετε να το συναρμολογείτε. Αντιγράψτε τα κομμάτια σύμφωνα με τις γραμμές, και στη συνέχεια αρχίστε τη διαδικασία συναρμολόγησης. Αυτή είναι μια χαλαρωτική και δημιουργική διαδικασία που μπορεί να έχει χρόνο ποιοτικής ψυχαγωγίας.

  5. Έκθεση ή Δώρο: Αφού κλείσετε το παζλ, μπορείτε να τοποθετήσετε σε ένα πλαίσιο και να εκθέσετε στον τοίχο ως ένα έργο που δημιουργήσατε ή ακόμη να είναι ένας υπέροχος τρόπος να δώσετε ένα μοναδικό δώρο σε κάποιον αγαπημένο σας.

H Εκτύπωση σε Πάζλ με το Σχέδιο σας, σας προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για έκφραση και δημιουργία, ενώ παράλληλα ανανεώνει την πνευματική δραστηριότητα και αυξάνει τη συγκέντρωση. Είναι ένας τρόπος να φτιάξετε κάτι μοναδικό.

Η φωτογραφία με εκτυπώσεις σε παζλ είναι μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και δημιουργική διαδικασία,
που συνδυάζει την αγάπη για τη φωτογραφία και την απόλαυση της συναρμολόγησης παζλ.
Αυτή η μοναδική πρακτική της δημιουργεί έναν γέφυρα μεταξύ τέχνης και του παιχνιδιού, επιτρέποντάς σας να εκφραστείτε και να απολαμβάνετε μια πολύπλευρη εμπειρία.

Μερικά σχήματα και μεγέθη απο την γκάμα μας για την Εκτύπωση σε Πάζλ με το Σχέδιο σας
για οποιαδήποτε απορία/πληροφορία είμαστε πάντα στην Διάθεση σας!

παζλ με εκτυπωση το σχεδιο μου

 

 

Δείτε τις Κριτικές μας στο Google ΕΔΩ από πελάτες μας που ήδη μας έχουν εμπιστευτεί σε κάθε κατασκευή που μας έχουν Αναθέσει!

Για την παραγγελία σας επικοινωνήστε μαζί μας

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Κατάστημα
Αγαπημένα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου